Tervetuloa uuteen blogiini!

Blogin avaus

25-vuotta yrittäjänä ja nyt ajattelin tulla kivien ja kantojen alta tähän päivään ja perustaa oma blogi, joka tottakai sivuaa Jäähdytystaso Oy:n toimintaa sekä sisältää omia pohdintojani ja mielipiteitäni eri asioista. Yritykseni on saanut vihdoin aikaan Facebook -sivun sekä verkkosivuston ja tästä digitaalisesta maailmasta innostuneena blogin kirjoittaminenkin alkoi tuntui hyvältä idealta.
Kevään aikana uudistin logoni ja asennustöiden lisäksi perehdyin enemmän yritykseni markkinointipuoleen. Kiitos hyvien yhteistyökumppaneiden, projekti onnistui hyvin, mutta aina on parantamisen varaa ja uuden opettelu vie aina oman aikansa. :)
(ylh.)ilmastoinninjäähdytyskoneet, (alh.vas.) höyrystin, (alh.oik.) lämpötilaloggeri ja säätimetJotta kuitenkaan blogistani ei tulisi liian tekninen, en halua rajata aiheita pelkästään koneiden ja laitteiden esittelyyn tai keskittyä liikaa niihin, vaan herättää keskustelua yrittäjyydestä, sen ruusuisista ja risuisista puolista, myös muiden alojen henkilöiden kanssa. Tuoda nuorille miehille ja naisille tietoa tästäkin alasta, koska uusia kylmämiehiä ja -naisia tarvitaan!

Otan vastaan ideoita, minkälaisista kylmäalan asioista, miksei muistakin, lukijat haluaisivat postattavan? Voitte laittaa ideoitanne kommentteihin tai minulle suoraan sähköpostiini. :)

Seuraavassa postauksessa kerron enemmän siitä, miten olen päätynyt kylmäalalle.

Hauskaa alkuviikkoa kaikille! :)

-Jari-

Kommentit

  1. Sanoista tekoihin tai teoista sanoihin. Sama se kuinka päin vain sen tekee... :) Tsemiä blogin pitoon!! //Saku

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten päädyin kylmämieheksi?